Здравейте и Добре дошли в платформата за независимо финансиране и набиране на капитал от частни лица и компании желаещи да инвестират във вас.

Ние не сме млад и амбициозен екип.Ние не обещаваме нищо, но нашата платформа ще ви даде възможност каквато никой друг в момента не може.Колко и да не ни се иска да го признаем модерен и бързо развиващ се бизнес е невъзможен без финансиране.

Няма нужда кредитът да е нещо лошо. Ако по една или друга причина не искате да потърсите кредит от банка, тук е мястото да потърсите финансиране от частни лица и не зависими компании. Тук ограничения не съществуват.

Можете да потърсите както капитал така и партньор.

Няколко думи и за мен.Аз съм Калоян Петров в момента работя в средно голяма  фирма за тежкотоварен международен транспорт.Това е лично мой проект ,моя идея ,финасиран изцяло с лични средства.В момента платформата все още се оформя и затова ще я представя в отдел Услуги.Това и така и не е така.Защото аз в качеството си на собственик на платформата НЯМА да посреднича между когото и да било за каквото и да било.Т.е всичко което търсите и от когото го намерите и какви договорки постигните е изцяло ваше желание и нужди.Аз не давам пари ,не взимам пари.Това е пространство където всеки може да потърси това което мисли че му е необходимо.Каквато и нужда и/или идея да имате моля пишете ми ,звъннете за да определим от какво имате нужда и какво можем да постигнем заедно.Моля много внимавайте когато встъпвате във взаимоотношения с когото и да било.Ползвайте адвокати и финансови експерти.Питаите питаите докато сте убедени на 100 % че всичко е законно и вие сте защитени от закона.Без значение дали даватe или взимате.

info@sellthemoney.euЗдравейте

Имам нужда от помощ и съвет.Наскоро стартирах платформата https://sellthemoney.eu/. Тя е съвкупоност от от няколко маркетингови продукта. Отделен сигмент в  P2P финансирането. .Представяне на компании  с цел частно и корпоративно финансиране .Ще предоставяме възможност за консултиране за  бизнес стратегии и в близко бъдеще консултанска компания за евро финасиране и PR консултации от външни независими компании и експерти. Бизнес консултациите и евро финасирането е опция по желания на компанията която ще се представя в платформата за да се постигне максимално добро представяне. Компании от всеки отрасъл и размер може да се представят на платформата с цел набиране на капитал ,намиране на партньори или каквото те мислят че имат нужда. Помощта която аз търся е понеже стартирах този проект със собствени сили и средста е дигитален маркетинг и реклама. Защото към момента нямам ресурс да го правя сам.Има отдел за спомоществуватели но чакам малко да отмине бурята около голямата българска платформа за дарителство.Отворен съм към всяка помощ и предложение за сътрудничество. 

КОНТАКТИ
E-mail info@sellthemoney.eu
Телефон +359887699005
Уебсайт Няма...
Адрес Варна, Ян Хунияди 31 ет. 2 ап. 208

Tags: Каифинанс груп ЕООД